Yapmanız ger

30 Ağustos 2016 Salı

KİTAP İNCELEMESİ:KÖNİG-LİEBİCH VETERİNER ANATOMİ (Evcil Memeli Hayvanlar)



Bugün elimde olan ve 1 senedir kullandığım anatomi atlasından bahsedicem.Nereden temin edebilirsiniz? Almak şart mı ? bu tarz sorulara biraz cevap olsun istiyorum.

Öncelikle dediğim gibi atlası 1 sene tüm anatomi dersleri için kullandım.Bana kalırsa parasını hak eden bir atlas.Çünkü içindeki görsellerden tutun verdiği bilgilere kadar çok açık.
Veteriner hekimliği okuyan herkesin elinde bence bulunması gereken bir kitap.Görseller çizim değil fotoğraf.Sadece 1.sınıfta değil tüm sınıflarda işinize yarayacak bilgiler mevcutt.2 veya 3. sınıfta alacağınız topografik anatomide kitapta yer alıyor.











Peki bu kitabı neden almalısınız? 
Eğer lab. derslerinde çok anlamıyorsanız,kitabınız size yeterli gelmiyorsa,evde çalışırken zorlanıyorsanız bence bu kitap hepsi içi çözüm olabilir size.Malum anatomi derslerinden birden fazla hayvan göreceksiniz.Belki de bazı hayvanlar labaratuvarınızda mevcut olmayacak.Bunları da bu atlastan öğrenebilirsiniz.
Gel gelelim fiyatı ne kadar ? 
Atlaslar ders kitapları kadar uygun değil malesef .Bu atlasında pdf i yok internette.Fiyatı :250 TL şuan ve MEDİPRES in internet sitesinden alabilirsiniz (ayrıca dikkatimi çeken bir şey var .Bu kitabın aslı almanca.İngilizceye de çevrilmiş daha sonra.Fakat  nette fiyatı 159 Euro .Türk parasına çevirince daha phalı oluyo :D :D ).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder